December 16 2017 14:40:15
Navigáció
· Főoldal
· IVV 10 Km Tatabánya
· IVV 10 Km Tata
· GeoCheckpoint
· 109HA/DU004
· QSL Contact
· Eladó Rádiós dolgok
· Mérőállomás kialakítása
· WS állomások javítása
· Power Saver
· Galéria
· Copyright
· Cikkek
· Letöltések
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
Időjárás előrejelzés
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 2
· Legújabb tag: Balazs
Copyright
Szerzői jogállás, szerzői jogvédelem

Szerzői jogi figyelmeztetés!

A Tatabányamet internetes portál a szerzői jogról szóló 1999.LXXVI. törvény alapján jogi oltalom alá eső szerzői alkotásnak minősül. Ennek értelmében a szerzői jogok a conn-sat.hu és a Tatabányamet.hu tulajdonosait és üzemeltetőit illetik meg. A főoldalon lévő időjárás-előrejelzés, valamint a térképek és grafikonok megjelenítése és felhasználása a www.idokep.hu engedélyével történik! A szerzői jogok a felhasználói engedélyek kiadóit illetik meg.

A szerzői jogvédelem kiterjed a főoldalon, valamint az aloldalakon megjelenő összes információra, adatra, szövegre, és képre, továbbá ezek tartalmára, működési elvére, és kialakítására.

A jelen honlapon található anyagokat kizárólag a Conn-sat.hu írásos engedélyével lehet módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb más módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Felelősség:

Az oldal tartalmának terjesztése, sokszorosítása, további felhasználása szintén írásbeli engedélyhez kötött. Az oldalon szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek! Azok tényleges hitelességéért, dinamizálási problémákból származó pontatlanságokért, vagy egyéb következményekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! Az előrejelzések amatőr meteorológiai mivoltából adódóan, azok tényleges beválási esélye nem garantált! A honlapot mindenki kizárólagosan csak a saját felelősségére használhatja!

Üzemeltetés:

A Tatabányamet.hu oldalon található tartalmakat a Tatabányamet.hu saját csapata írja, készíti, nyilványos weboldalakról, vagy a conn.sat@gmail.com e-mail címre a felhasználók által beküldött anyagokból nyeri. Nincs tudomásunk róla, hogy bármely anyag közzététele jogsértő lenne, de természetesen ha ez esetleg fennállna, megkeresésre a kérdéses tartalmat azonnal megszüntetjük.

Az oldalra a regisztráció ingyenes. A felhasználó tudomásul veszi, hogy adatait és az általa szolgáltatott tartalmat, a Tatabányamet.hu külön figyelmeztetés nélkül módosíthatja, illetve törölheti, a felhasználót az oldalról bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül kizárhatja.

A Tatabanyamet.hu weboldal nem folytat semmiféle kereskedelmi tevékenységet! Célja csupán ingyenes információk nyújtása a téma iránt érdeklődők számára.

Biztonság:

A Tatabányamet.hu weboldal olyan tartalmat és információkat tartalmaz, amelyek megtekintése bármely korosztály számára megengedett.

A felhasználó kérheti, hogy személyes adatait a Tatabányamet.hu többé ne használja. Ilyen esetekben a Tatabányamet.hu lehetőség szerint azonnal eljár, és felhasználó adatait minden további feltétel nélkül törli a rendszeréből.

A conn-sat mint tulajdonos és a Tatabányamet mint üzemeltető fenntartja a jogot ezen dokumentum előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására! Copyright ˆ Conn-sat.hu 2007-2013
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Ma
2017. december 16.
Szombat
Etelka, Aletta

A Nap kel 07:38-kor,
nyugszik 15:54-kor.
Holnap Lázár, Olimpia napja lesz.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
Top 125,982 egyedi látogató Top